BMW és Guess karórák

A BMW-nek van egy férfi luxusórákból álló sorozata, a BMW M Collection, amely az autóik által inspirált formatervezésű órákat tartalmaz. A BMW M Collection néhány népszerű modellje a következő:

BMW M Motorsport Chronograph

Ez az óra rozsdamentes acél tokkal, fekete számlapon piros ékezetekkel és BMW M csíkokkal díszített szilikon szíjjal rendelkezik. Kronográffal, dátumkijelzővel és 100 méterig vízálló.

BMW M Motorsport Chronograph Limited Edition

Ez a limitált kiadású óra szénszálas számlapot, titán tokot és fekete gumipántot tartalmaz a BMW M csíkokkal. Emellett kronográffal, dátumkijelzővel és 100 méterig vízálló.

Guess karórák

A Guess órák divatos és stílusos dizájnjairól ismertek, amelyek gyakran tartalmazzák a csillogás és a kifinomultság elemeit. A márka órák széles választékát kínálja férfiaknak és nőknek egyaránt, a klasszikus bőrszíjas kialakítástól a modernebb és színesebb opciókig. Néhány népszerű Guess óra kollekció a következő:

Guess Originals és Connect

A Guess Originals egy órakollekció, amely a Guess öröksége előtt tiszteleg a vintage ihletésű dizájnokkal. A Guess Connect az okosórák kollekciója, amely ötvözi a technológiát a divattal.

Guess Active és Wrist Armor

A Guess Active sportos és funkcionális órák kollekciója olyan funkciókkal, mint a stopperóra és a vízállóság. Guess Wrist Armor a tartósságra és strapabírásra tervezett órák kollekciója, olyan funkciókkal, mint az ütésállóság és a vízállóság.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.